Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Fyris P01

Följ

P01

Följ oss för uppdateringar
Följ
IK Fyris
Fotboll
P01
Cuper

Match

Västerås

0 - 0
Parkering vid konstgräsplan
18 juni 2010
00:00

IK Fyris

Referat

Referat: Västerås - IK Fyris

Hej alla fotbollsvänner, vilken kanon helg vi hade när vi var på Aroscupen i Västerås. Det startade med lite pirr i magen för alla grabbar och det var svårt att somna på kvällen men till slut så sov alla vid 22.30.
Vaknade kl. 6,00 för att åka med 7,00 bussen för vår första match som var mot Skiljebo, vi vann med 1-0 efter ett bra uppvaknande var vi pigga från start.

På eftermiddagen spelade vi mot Sollentuna och förlorade med 2-1, tyvärr så tappade vi vårt fina kantspel denna match. Vi ledare förstod sedan att vi hade givit för mycket instruktioner till våra grabbar vilket gjorde att de i stort sett stod och tittade på oss.
Efter detta var det dags för att bada och åka vattenrutschkana, det var kanon kul kan vi ledare intyga. Kom hem trötta men glada och denna kväll somnade grabbarna lite tidigare, det var tyst vid 21,45 (Danne sov tidigt denna kväll).

Ny dag och nya tag, vi ledare hade pratat i genom att gå tillbaka på och prata enkelt med spelare om hur vi gör när vi spelar Knatteligan. Håll spelet på kanterna och hjälp målvakten vid uppspelen. Vilka matcher vi gjorde som avslutning, mot AIK 5 vann vi med 3-2 och i sista matchen mot AIK 1 vann vi med 6-1.

Vill tacka alla som var med för en väl genomförd helg, skönt att slippa luftmadrassen!
Jimmyu